Skip to main content
  • Vacature – Medewerker backoffice

    Augias - Schoonmaakdiensten op maat, door de meest geliefde schoonmakers van Nederland

Functieomschrijving

Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben.

Backoffice medewerker

  • Minimaal 3 dagen in de week beschikbaar van 8:30 - 17:00
  • Diploma's met betrekking tot de functie, gericht op backofficemanagement en secetaressewerkzaamheden
  • Je bent een doener
  • Aantoonbaar goede communicatieve vaardigheden 
  • Optioneel: ervaring met de schoonmaakbranche
  • Pre: HR- en/of boekhoudingervaring/diploma's

Werkzaamheden

Wij zijn per direct op zoek naar een sprankelende dame of heer die weet hoe een backoffice werkt. Chaos, daar schrik je niet van maar die pak je met beide handen aan. Je weet weer rust te brengen in de zaak en alle werkzaamheden af te krijgen die er op je bureau liggen. Je bent vrolijk, zorgt voor een positieve houding en neemt je collega's uit handen wat buiten hun taken ligt. Een evenementje organiseren, klant bellen, gesprekken inplannen of sollicitatiegesprekken voeren? Dát is wat jij leuk vind.

Je bent leergierig en gaat goed mee met de tijd. Een computer is je niet vreemd en met een paar klikken  weet je hoe ons systeem werkt. Ook in (het posten op) sociale media weet je makkelijk je weg te vinden.

Heb je ervaring met HR en/of boekhouding, dan is dat echt fantastisch! Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons geliefde team? Solliciteer dan direct!

Solliciteer

Solliciteer direct voor deze functie. Spreekt dit je aan, solliciteer dan direct via één van de volgende manieren:

Solliciteer direct

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Werken bij Augias schoon-makers

Augias heeft in de loop van de jaren een mooie stabiele klantengroep om zich heen verzameld, mede door hun onderscheidende manier van werken, persoonlijke benadering en een stabiele groep van medewerkers.

Door deze kenmerkende wijze van werken met de overtuiging dat de medewerkers ‘geliefde schoonmakers’ zijn is er een toename van de vraag naar de diensten van Augias zichtbaar.

Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben en een leuke, afwisselende baan in de schoonmaak bij een vooruitstrevend familiebedrijf zoeken.

Bekijk hieronder de openstaande vacature of neem contact op mocht je overtuigd zijn ons bedrijf iets anders te kunnen bieden.

Augias Academy

Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit terdege realiseren, trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma 'investeren in geluk'.

Wij vragen excellente prestaties van onze mensen. Het is essentieel om hun daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld, dat behalve aan schoonmaaktechnieken aandacht besteedt aan hospitality, persoonlijke effectiviteit en intervisie. Ons opleidingstraject is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. En dat helpt hen ook  bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een opleidingstraject met een  balans tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias Academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling De M Factor. Zij staan net als wij voor de menselijke factor. Wij investeren niet alleen in opleidingen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans, hun en onze ambities te verbinden. We doen er alles aan om de groeikansen van onze mensen te optimaliseren. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

Wij zijn hartstikke trots als medewerkers kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor hun verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Ik zie dat als een groot compliment. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak die resulteert in ons team van geliefde schoonmakers.

Hier zijn we trots op: