Skip to main content
 • Vacature – Objectleider m/v Veenendaal

  Augias - Schoonmaakdiensten op maat, door de meest geliefde schoonmakers van Nederland

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van een schone ruimte? Staat de klant altijd op nummer één en heb je eigen inzicht in het schoon opleveren van de ruimte? Je bent gepassioneerd over je werk en stelt je geliefd op naar collega’s en klanten? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Objectleider vakantiepark Veenendaal

 • Je bent verzekerd van minimaal 25 uur per week werk. De werktijden kunnen flexibel ingedeeld worden tussen 8:00 - 17:00 uur met uitzondering van maandag en vrijdag;
 • Je verdient een salaris conform CAO;
 • Wij bieden cursussen en opleidingen aan. Zo kan jij groeien in je werk;
 • Je krijgt werkkleding van Augias;
 • Goede werksfeer en een leuk team.

Jij als objectleider

 • Je kan goed leiding geven en het team goed motiveren;
 • Pré: je beschikt over branche erkende certificaten;
 • Je bent proactief en ziet wat er moet gebeuren, je neemt eigen initiatief;
 • Je hebt passie voor het vak en stelt je geliefd op;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Bij Augias Schoonmakers werken wij met een geliefd kompas. We zijn gepassioneerd en hebben affiniteit met persoonlijke aandacht. Je stelt je geliefd op en vindt het belangrijk dat ook anderen zich geliefd voelen. Bij onze klanten proberen wij graag de verwachtingen te overtreffen.

Solliciteer

Solliciteer direct voor deze functie. Spreekt dit je aan, solliciteer dan direct via één van de volgende manieren:

Solliciteer direct

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Werken bij Augias schoon-makers

Augias heeft in de loop van de jaren een mooie stabiele klantengroep om zich heen verzameld, mede door hun onderscheidende manier van werken, persoonlijke benadering en een stabiele groep van medewerkers.

Door deze kenmerkende wijze van werken met de overtuiging dat de medewerkers ‘geliefde schoonmakers’ zijn is er een toename van de vraag naar de diensten van Augias zichtbaar.

Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben en een leuke, afwisselende baan in de schoonmaak bij een vooruitstrevend familiebedrijf zoeken.

Bekijk hieronder de openstaande vacature of neem contact op mocht je overtuigd zijn ons bedrijf iets anders te kunnen bieden.

Augias Academy

Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit terdege realiseren, trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma 'investeren in geluk'.

Wij vragen excellente prestaties van onze mensen. Het is essentieel om hun daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld, dat behalve aan schoonmaaktechnieken aandacht besteedt aan hospitality, persoonlijke effectiviteit en intervisie. Ons opleidingstraject is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. En dat helpt hen ook  bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een opleidingstraject met een  balans tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias Academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling De M Factor. Zij staan net als wij voor de menselijke factor. Wij investeren niet alleen in opleidingen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans, hun en onze ambities te verbinden. We doen er alles aan om de groeikansen van onze mensen te optimaliseren. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

Wij zijn hartstikke trots als medewerkers kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor hun verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Ik zie dat als een groot compliment. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak die resulteert in ons team van geliefde schoonmakers.

Hier zijn we trots op: