Skip to main content

Dieptereiniging sanitair

Een hygiënisch, schoon en fris sanitair is essentieel voor een professionele organisatie. Zo gaan klanten en gasten er automatisch van uit dat uw sanitair schoon is en schoon ruikt. Ook al worden sanitaire ruimten regelmatig schoongemaakt, toch zullen onbereikbare en slecht zichtbare plekken na verloop van tijd flink vuil worden. Door de dieptereiniging van Augias voor uw sanitair worden deze onbereikbare en slecht zichtbare plekken grondig schoon. Dieptereiniging wordt mogelijk door alle slecht bereikbare plekken bereikbaar te maken door elementen te demonteren. Vervolgens worden de plekken en de elementen grondig gereinigd. Sanitaire elementen die vervangen moeten worden, vervangen wij door nieuwe elementen van de hoogste kwaliteit. Dieptereiniging van uw sanitair uitbesteden aan Augias? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Hoe gaan wij te werk tijdens de dieptereiniging van uw sanitair?

Met 35 jaar ervaring lopen wij al een tijdje mee binnen de schoonmaakbranche. Daardoor begrijpt ons team van professionals dat schoon sanitair onderdeel is van het visitekaartje van uw onderneming. Onze professionals gaan gestructureerd te werk. Tijdens de dieptereiniging van het sanitair zullen onderdelen zoals: wastafels, kranen, toiletten, spoelreservoirs, afvoeren etc. zorgvuldig gedemonteerd worden. Tijdens de reiniging worden fecale residu’s, roest, urinesteen, vet en kalkaanslag verwijderd. Dit resulteert in hygiënisch, schoon en fris sanitair waar uw klanten, gasten en eigen medewerkers blij mee zullen zijn. Buiten het schone resultaat zullen onderdelen en componenten weer optimaal functioneren, de kans op verstopte leidingen wordt gereduceerd en kleine mankementen worden verholpen. Voor vragen over de dieptereiniging van uw sanitair kunt u altijd bellen naar 0343-493933. Of vraag direct een offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Een hygiënisch, schoon en fris sanitair is essentieel voor een professionele organisatie

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

Periodieke dieptereiniging

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij dieptereinigingen? Geen een schoonmaak is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat. Samen met u maken wij een op maat gemaakt plan voor het reinigen van uw werkruimte. Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? U kunt ons dagelijks bereiken op 0343-493933. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons contactformulier invulen

Hier zijn we trots op:

Een hygiënisch, schoon en fris sanitair is essentieel voor een professionele organisatie