Skip to main content

Schoonmaak voor wooncomplexen

Een frisse, schone en opgeruimde woonomgeving draagt sterk bij aan een positieve woonbeleving van uw bewoners. Met een geruisloos en duurzaam onderhoudsprogramma, innovatieve reinigingsmaterialen en een professioneel schoonmaakteam zorgt Augias Schoonmakers voor probleemloos onderhoud van de gemeenschappelijke binnen- en buitenruimten van uw wooncomplexen. Met onze deskundige en professionele aanpak ontzorgen wij wijk- en complexbeheerders compleet. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Wij maken onze afspraken waar, en zelfs meer dan dat: wij gaan voor een optimale schoonbeleving. Ook als dat doekje over uw voordeur deze week niet op het programma stond. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het schoonmaken van uw wooncomplexen en projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor uw woningcorporatie kunnen doen!

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Niet alleen periodiek onderhoud

Een tevreden bewoner is een bewoner die duidelijkheid heeft en kan vertrouwen op afspraken. Augias Schoonmakers stelt vanuit jarenlange expertise in overleg met u per wooncomplex het optimale periodieke schoonmaakprogramma op. En houdt zich daaraan! Naast het onderhoud van de gangen, trappenhuizen en beglazing kan Augias Schoonmakers ook het minder frequente groot onderhoud voor u verzorgen: specialistisch vloeronderhoud (tapijt-, beton- of tegelvloer), opleveringsschoonmaak na verhuizing, bouw of verbouw, en gevel- en dieptereiniging. Gepland en op afroep. Onze goed opgeleide schoonmaakteams gaan altijd aan de slag met zo min mogelijk overlast en zo groot mogelijke duidelijkheid voor uw beheerders en bewoners. Met onze innovatieve en duurzame schoonmaakmethoden op maat bereikt u het optimale resultaat.

Mogen we ook voor uw wooncomplexen meerwaarde bieden?

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

De service van Augias Schoonmakers

De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Hier zijn we trots op:

Mogen we ook voor uw wooncomplexen meerwaarde bieden?