Skip to main content

Uw gevel laten reinigen door Augias schoonmakers!

De gevel van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Die moet er fris en schoon uitzien om een goede eerste indruk te maken op de bezoekers van uw pand - misschien wel nieuwe klanten met wie u graag wilt samenwerken. Augias Schoonmakers staat ervoor klaar om u de gevelreiniging uit handen te nemen. Als u een schoonmaakbedrijf zoekt dat luistert naar uw wensen, u goed adviseert en de plannen met u bespreekt, bent u bij Augias Schoonmakers aan het juiste adres. Wij zijn graag een partner binnen uw bedrijf. Zo houden wij rekening met uw planning en afspraken, zodat uw pand er op het juiste moment op en top uitziet.

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Gevelreiniging

Wij kunnen u op vele fronten van dienst zijn. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat het bedrijfspand er van binnen strak uitziet, maar doen wij ook aan gevelreiniging. Zo pakken wij ook het uiterlijke aanzicht grondig aan. Bij ons kunt u uw gevel laten reinigen wanneer het u uitkomt. Augias past de planning aan op de wensen en activiteiten van  klanten en zorgt daarmee voor passende  dienstverlening.

Kiest u ervoor om de gevelreiniging van uw pand uit handen te geven aan de schoonmakers van Augias? Dan haalt u een betrouwbare en ambitieuze partner binnen. Wij zullen altijd dat extra stapje zetten om uw bedrijfspand volledig in orde te maken.

De gevel van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

Een officieel, gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Augias Schoonmakers is aangesloten bij de professionele Ondernemersorganisatie voor Schoonmaak en Bedrijfsdiensten (OSB). De OSB verzorgt tweemaal per jaar een audit over onze administratie. Tevens controleert de OSB de papieren van onze medewerkers en stelt voorschriften op voor onze werkzaamheden. 

Bent u op zoek naar een partner die de reiniging van uw bedrijfspand uit handen kan nemen? Augias Schoonmakers is de beste keuze als u zoekt naar een betrokken en gemotiveerd bedrijf dat u helpt met bijvoorbeeld de gevelreiniging van uw onderneming. Zorgvuldig, sociaal en duurzaam. Ook voor gevelreiniging zetten wij ecologische schoonmaakmiddelen en de meest innovatieve hulpmiddelen in. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat we voor u een plan op maat kunnen maken voor het maximale resultaat.

Hier zijn we trots op:

De gevel van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming