Skip to main content

Op zoek naar een partij waaraan u de schoonmaak van uw bedrijf aan kunt uitbesteden in de regio Rotterdam? Zoek dan niet verder want bij Augias bent aan het goede adres.
Met al meer dan 35 jaar ervaring binnen de schoonmaakbranche is Augias dé schoonmaakspecialist voor uw bedrijf in de regio Rotterdam. Uit eigen ervaring kunnen wij vertellen dat een hygiënische werkomgeving bijdraagt aan de productiviteit en het werkplezier van uw personeel. Daarnaast functioneert een schoon bedrijf als een visitekaartje voor uw klanten. Genoeg reden dus om de schoonmaak van uw bedrijf serieus te nemen. Wij bij Augias doen wij dit zeker. Zo zorgen wij voor een professioneel resultaat met werknemers die een passie hebben voor het schoonmaakvak. Klaar om Augias in te huren als schoonmaakbedrijf voor de regio Rotterdam? Neem dan geheel vrijblijvend  contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder opweg naar een schoon bedrijf.

Kantoor schoonmaak in de regio Rotterdam

Bij Augias zijn wij gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoorpanden. Door de kennis die wij hebben opgedaan uit onze ervaringen, en hiervan te leren, hebben wij onze diensten aangepast zodat deze goed aansluiten op de wensen van onze klanten. Zo werken onze schoonmaakspecialisten buiten de drukke kantooruren om. Dit zorgt ervoor dat uw werknemers niet in de weg worden gelopen tijdens hun werkzaamheden. Daarnaast kunnen onze werknemers productiever werken aangezien zij meer bewegingsvrijheid hebben. Het is dus een win-win situatie. Verder zijn onze werknemers persoonsgericht en goed opgeleid. Dit zorgt buiten een kwalitatief en schoon resultaat ook voor een prettige werksfeer, waarbij rekening wordt gehouden met uw werknemers.

Onze diensten

De diensten van Augias zijn gericht op een excellente service. Zo luisteren wij aandachtig naar de wensen van u als klant, en streven wij ernaar om deze te realiseren en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Neem een kijkje bij al onze  diensten en zie waar Augias uw bedrijf mee kan helpen. Heeft u schoonmaak wensen die buiten onze reguliere diensten vallen dan hoeft u zich niet druk te maken. Bel via 0343-493933 naar een van onze specialisten en vertel hun over uw schoonmaak wensen. Het oplossingsgerichte karakter van Augias zorgt ervoor dat wij altijd tot een gepaste oplossing komen voor al uw schoonmaakproblemen in de regio Rotterdam.

Augias in Rotterdam

Ons bedrijf werkt volgens twee kernwaardes namelijk: duurzaamheid en diversiteit. Zo werken onze specialisten in milieuvriendelijke werkkleding, scheiden wij intern ons afval en papier en rijden wij zoveel mogelijk in elektrische auto’s. Verder werken wij alleen met zeepproducten die voorzien zijn van een ecolabel. Onze diversiteit is terug te zien bij onze werknemers. Zo volgen al onze objectleiders en voormannen en -vrouwen de opleiding ‘hoe om te gaan met verschillende culturen’. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bekend zijn met de rituelen en gewoontes van diverse culturen. Door dit mee te nemen naar de werkvloer, werken onze specialisten op een klantgerichte manier in elke omgeving.

Augias inhuren?

Enthousiast geworden over ons gepassioneerde en servicegerichte schoonmaakbedrijf en klaar om de schoonmaak van uw bedrijf uit handen te geven? Neem dan contact op met een van onze werknemers. Wij zijn om meerdere manieren te bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0343-493933. Via de mail kunt u ons ten alle tijden bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u liever dat wij contact opnemen met u? Vul dan het  contactformulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: