Skip to main content

Specialistisch vloeronderhoud

Sterk vervuilde tapijt-, beton- of tegelvloeren vragen om een professionele aanpak. Augias beschikt over de juiste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid personeel waardoor iedere vloer succesvol gereinigd kan worden. Onze schoonmakers staan voor u klaar en zijn inzetbaar door heel Nederland. Door jarenlange kennis hebben wij veel ervaring in specialistisch vloeronderhoud. Wij bieden onze medewerkers een goede opleiding en ontwikkeling waardoor zij gedreven zijn om voor u een kwalitatief eindproduct op te leveren.

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Specialist vloeronderhoud

Heeft u een sterk vervuilde tapijt-, beton- of tegelvloer? Dat vraagt om een specialistische aanpak. Bij Augias Schoonmakers hebben wij jarenlange ervaring met specialistisch vloeronderhoud. Onze medewerkers bepalen eerst wat de vervuiling van uw vloer veroorzaakt heeft. Op basis van deze analyse wordt de optimale reinigingsmethode bepaald. Iedere vloer is anders en vereist daarom een specifieke aanpak. Wij beschikken over de juiste mensen en schoonmaakmaterialen om iedere klus succesvol af te ronden. Door efficiënte en ecologische methoden te kiezen sparen wij het milieu en uw portemonnee - en we houden te allen tijde rekening met uw medewerkers en gasten.

Sterk vervuilde tapijt-, beton- of tegelvloeren vragen om een professionele aanpak

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

Contact opnemen met Augias voor specialistische vloerreiniging

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het reinigen van uw vloer? Geen een vloer is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat. Samen met u maken wij een op maat gemaakt plan voor het reinigen van uw werkruimte. Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? U kunt ons dagelijks bereiken op 0343-493933. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons contactformulier invulen.

Hier zijn we trots op:

Sterk vervuilde tapijt-, beton- of tegelvloeren vragen om een professionele aanpak