Skip to main content

Glazenwasser

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een een betrouwbare glazenwasser? Dan bent u bij Augias schoonmakers aan het juiste adres! Het bedrijfspand is vaak het visitekaartje van de onderneming. Daarom is het van belang dat u met uw bedrijfspand gelijk een goede indruk achterlaat. Met professionele glasbewassing zorgt Augias schoonmakers er graag voor dat uw bedrijfspand straalt. Bij ons staat professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Benieuwd naar onze flexibele mogelijkheden om ook uw bedrijfspand die professionele en schone uitstraling te geven? Neem vrijblijvend contact ons op en ontdek de mogelijkheden voor glasbewassing bij Augias Schoonmakers!

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Een schoon en verzorgd gebouw

Augias werkt uitsluitend met de beste glazenwassers voor een optimaal resultaat van de glasbewassing. Maar niet alleen met onze glasbewassing zorgen wij voor een schoon en verzorgd aanzicht van uw bedrijfspand. Onze medewerkers weten precies wat er nodig is voor een schone, frisse werkomgeving binnen en buiten. Een smetteloos bedrijfspand draagt bij aan een efficiënte, prettige en veilige werkomgeving. Dus wij laten niet alleen de buitenkant stralen, het visitekaartje van uw onderneming, maar ook uw medewerkers met meer plezier en resultaat aan het werk gaan. Als u ons als glazenwasser inhuurt, bespreken wij graag wat voor maatwerk we u kunnen leveren. 

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een een betrouwbare glazenwasser?

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

Duurzaam familiebedrijf

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Conform uw wensen zorgen wij voor professionele schoonmaak. Ons gepassioneerd & deskundig team is breed inzetbaar, heeft affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreft graag de verwachtingen.

Hier zijn we trots op:

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een een betrouwbare glazenwasser?