Skip to main content

Een schoon en opgeruimd kantoor brengt veel voordelen voor uw organisatie.
Zo zullen uw werknemers beter presteren in een schone omgeving, maakt een schoon kantoor een goede indruk op uw klanten en de algemene tevredenheid van uw werknemers zal toenemen. Wij van Augias weten als geen ander dat het schoonmaken van een bedrijf geen eenvoudige klus is. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een professionele schoonmaak kunnen aanbieden waar uw werkzaamheden niet onder zullen lijden. Zo zullen onze schoonmakers buiten de spitstijden van uw kantoor werken en ervoor zorgen dat u elke dag kunt werken in een schone omgeving. Dus is het tijd om de schoonmaak van uw bedrijf of andere schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven? Dan bent u bij Augias aan het juiste adres. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in de regio Amsterdam. Neem snel  contact op met een van onze werknemers en bespreek de mogelijkheden.

Onze diensten

Bij Augias kunt u terecht voor al uw professionele schoonmaakwerkzaamheden. Wij denken graag aan het totaalplaatje. Omdat half werk bij ons uit den boze is leveren wij altijd kwalitatief resultaat. Hier komt de excellente service van ons bedrijf naar voren. Wilt u deze service zelf ondervinden huur ons dan in voor één van de volgende diensten:

Wij van Augias werken graag, net zo als u als ondernemer, oplossing gericht. Zijn uw wensen niet te vertalen naar één van de bovenstaande diensten? Bel dan naar 0343-493933 en vraag naar de mogelijkheden. Samen vinden wij altijd een schone en gepaste oplossing.

Augias in Amsterdam

Augias is uw schoonmaakbedrijf in de regio van Amsterdam. Wij zijn in te huren voor de grote kantoorschoonmaak of andere werkzaamheden die te maken hebben met schoonmaken. Onze missie is om dé betrouwbare specialist te zijn op het gebied van schoonmaak-gerelateerde vragen. Dit draagt bij aan onze oplossingsgerichte werkwijze. Zo zullen uw wensen altijd gerealiseerd worden. Ons deskundig team dat breed inzetbaar is, werkt met passie en een oog voor persoonlijke aandacht. Zo zullen uw verwachtingen niet alleen gerealiseerd worden maar ook overtroffen. Door een professionelen en duurzame aanpak te combineren met een structurele investering in de ontwikkeling en het welzijn van onze eigen mensen. Onderscheiden wij ons van de concurrent en bouwen wij duurzame klantrelaties op. Dit doen wij al langer dan 35 jaar.

Augias inhuren als schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Enthousiast geworden over ons schoonmaakbedrijf in de regio Amsterdam en klaar om de schoonmaak van uw kantoor uit handen te geven? Vul ons formulier in en vraag direct een  offerte aan. Toch nog vragen over onze diensten of over ons bedrijf? Neem gerust  contact op met een van onze specialisten en vraag maar raak. Wij helpen u graag verder met al uw schoonmaak vragen.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: