Skip to main content

Schoonmaakbedrijf

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je volledig ontzorgt op het gebied van professionele schoonmaak?
Dan ben je bij Augias Schoonmakers aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich concentreert op duurzaam schoonmaken voor bedrijven in Nederland. Al sinds de jaren ’90 verzorgen we de professionele schoonmaak voor verschillende sectoren, met veel succes en plezier. Ben je benieuwd naar onze diensten? Lees dan verder en ontdek wat Augias schoonmakers voor jou en je bedrijf kan betekenen!

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Professionele schoonmaak bij Augias Schoonmakers

Een fris gevoel wanneer je jouw kantoor binnenloopt, een schone entree, toiletten, keuken en andere gemeenschappelijke ruimtes die je deelt met collega’s. Dat is het doel waar de schoonmakers van Augias naar streven. Wij bieden verschillende services waaronder professionele schoonmaak, glasbewassing, tapijtreiniging, dieptereiniging, gevelreiniging en facilitaire diensten. Onze diensten gaan verder dan het noodzakelijke. We zullen altijd een stap extra zetten om jou en je collega's een goed gevoel te geven in elke ruimte.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je volledig ontzorgt op het gebied van professionele schoonmaak?

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

Duurzaam familiebedrijf

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt op nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Conform uw wensen zorgen wij voor professionele schoonmaak. Ons gepassioneerd & deskundig team is breed inzetbaar, heeft affiniteit met persoonlijke aandacht en overtreft graag de verwachtingen.

Hier zijn we trots op:

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u volledig ontzorgt op het gebied van professionele schoonmaak?