Skip to main content

Schoonmaakdiensten gehandicaptenzorg

Bij schoonmaken in de gehandicaptenzorg is standaardkwaliteit niet voldoende. Het is specialistisch werk dat zijn eigen specifieke aandachtspunten kent. Onze klantgerichte en sociale medewerkers kennen die als geen ander. Hygiëne staat op de eerste plaats, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Tegelijkertijd dragen zij actief bij aan het thuisgevoel van de bewoners. Bewoners ervaren onze medewerkers als rustig, vriendelijk en ontspannen. Ze zijn flexibel en makkelijk in te schakelen als de situatie daarom vraagt. Ook denken we graag actief mee over participatie van de bewoners bij het schoonmaken.

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Hygiëne en veiligheid voorop

Een hygiënische en schone omgeving is onze eerste verantwoordelijkheid. Goed schoonmaken is ontzettend belangrijk in het totale proces van hygiëne en veiligheid in de gehandicaptenzorg. Wij gebruiken een op maat gemaakte manier van reinigen. Ons doel is kwalitatief uitstekende schoonmaak in de gehandicaptenzorg en onze geliefde schoonmakers zijn zich bewust van de woonomgeving waarin zij werken. We zorgen ervoor dat we altijd rekening houden met bewoners en medewerkers van het wooncomplex. Zo dragen wij actief bij aan het thuisgevoel van de bewoners. Een verdwaalde bezoeker? Die helpen we natuurlijk weer vriendelijk op weg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom schoonmaak in de gehandicaptenzorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over!

Mogen we ook meerwaarde bieden in uw wooncomplexen voor gehandicapten?

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

De service van Augias Schoonmakers

De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier behulpzaam zijn, is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw woonzorgcomplex de norm? Neem  vrijblijvend contact op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. 

Hier zijn we trots op:

Mogen we ook meerwaarde bieden in uw wooncomplexen voor gehandicapten?