Skip to main content

Een schoon bedrijfs- of kantoorpand draagt bij aan een goed functionerende onderneming.

Zo zullen uw werknemers zich beter kunnen ontspannen in een schoon pand. Hierdoor kunnen zij zich weer beter focussen op de werkzaamheden die er toe doen. Wij bij Augias begrijpen dat een schoon pand een serieuze zaak is, maar dat u dit natuurlijk niet zelf gaat staan schoonmaken. Door Augias in te huren als uw schoonmaakbedrijf in de regio Den Haag, werkt u gegarandeerd samen met een professioneel bedrijf. Zo zal de schoonmaak van hoge kwaliteit zijn en hoeft u zich niet druk te maken over een onhygiënisch pand. Toch willen wij meer bieden dan alleen een schoonmaakdienst. Zo houden onze professionals ten allen tijden rekening met uw werknemers tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Hierdoor zullen de werkzaamheden van uw werknemers niet lijden onder de schoonmaak van uw pand. Vragen over Augias als uw schoonmaakbedrijf in de regio Den Haag? Neem dan gerust  contact op met een van onze specialisten.

Onze diensten in de regio Den Haag

Met een mooie 35 jaar aan ervaring op zak is Augias gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoorpanden. Door de jaren heen hebben wij duurzame relaties opgebouwd met vele zakelijke klanten. Tijdens de werkzaamheden bieden wij altijd een luisterend oor, aan de klant. De wensen en de feedback van de klanten worden altijd meegenomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze diensten naadloos aansluiten op de wensen van de zakelijke klant. Naast de kantoorschoonmaak bieden wij de volgende diensten aan in Den Haag:

Vallen uw schoonmaak wensen buiten de bovenstaande diensten? Geen probleem! Net zo als u als ondernemer, zijn ook wij ondernemend ingesteld. Geef bij een van onze specialisten aan wat uw schoonmaak wensen zijn. Wij zullen voor een gepaste oplossing zorgen die de schoonmaak wens vervult.

Augias in de regio Den Haag

Wij hebben als schoonmaakbedrijf u het volgende te bieden. Wij zijn een bedrijf die oplossingsgericht te werk gaat. Door er altijd ernaar te streven om de wensen van klanten te realiseren en waar kan te overtreffen zijn wij een betrouwbare specialist geworden. Ons team bestaat uit gepassioneerde en goed opgeleiden werknemers. Dit maakt dat zij breed inzetbaar zijn voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Buiten een vlekkeloze werkomgeving streven wij ook naar een vlekkeloze samenwerking met u als klant. Wij werken ten allen tijden op een ambitieus en maatschappelijk verantwoorde manier. Bieden ons team graag een uitdagende werkomgeving waar ruimte is voor eigen inbreng. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en samen met u als klant opzoek gaan naar verbeterpunten is voor onze werknemers vanzelfsprekend. De goede samenwerking met ons personeel, zorgt juist voor het vlekkeloze resultaat.

Augias inhuren als uw schoonmaakbedrijf?

Bent u klaar om de schoonmaak van uw kantoor uit handen te geven? Vraag dan geheel vrijblijvend een  offerte aan en kijk naar de mogelijkheden. Heeft u nog verdere vragen? Stel ze gerust, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0343-493933. Ook zijn wij bereikbaar via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: