Skip to main content

Een zesje is gewoon niet goed genoeg!!

"Voor ons is gemiddeld niet acceptabel."

Helaas worden in de schoonmaakbranche vaak excuses gebruikt om de matige kwaliteit, personeelstekorten en ziekteverzuim te rechtvaardigen. Waar andere bedrijven genoegen nemen met een gemiddeld resultaat, gaan wij verder. Wij streven niet naar een gemiddelde prestatie.

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht? Dan bent u bij Augias aan het juiste adres!


Waarom een Schoonmaakbedrijf ?

Een schone en opgeruimde werkomgeving biedt talloze voordelen voor uw organisatie. Zo zullen uw werknemers beter presteren in een schone omgeving, maakt een opgeruimd bedrijf een goede indruk op uw klanten, en de algehele tevredenheid van uw werknemers zal toenemen, wat ook de productiviteit ten goede zal komen.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Daarom Augias Schoonmakers

Ons ervaren en veelzijdige team werkt met toewijding en een focus op persoonlijke aandacht. Hierdoor worden niet alleen uw verwachtingen waargemaakt, maar zelfs overtroffen. Door een professionele en duurzame aanpak te hanteren, gecombineerd met een continue investering in de ontwikkeling en het welzijn van onze eigen medewerkers, onderscheiden wij ons van onze concurrenten en bouwen we langdurige klantrelaties op. Dit doen we al meer dan 35 jaar.

Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor u in Utrecht. Niet alleen streven wij naar een zo milieuvriendelijk mogelijke organisatie en werken we met vaste medewerkers per project, maar we gaan ook nog een stap verder. Zo zullen onze schoonmakers buiten de spitstijden van uw kantoor werken en ervoor zorgen dat u elke dag kunt werken in een schone omgeving. Augias doet net dat beetje extra voor u. Daarom zijn we nu ons revolutionaire concept aan het uitrollen!

Benieuwd naar wat Augias voor u als schoonmaakbedrijf in Utrecht kan betekenen? Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!

    Hier zijn we trots op: