Skip to main content

Een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf

Augias is een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf. Daardoor kunnen we snel inspelen op wensen van de klant en veranderingen in de markt. Carl en Maurits vormen de directie, al vinden zij dat zelf geen prettig woord. Hun gedeelde visie op het ondernemerschap is helder: “Als ondernemer sta je niet boven je mensen, je staat achter ze en steunt ze waar nodig.”

De organisatie wordt ondersteund door een gestroomlijnde, moderne backoffice. Ook onze backofficemedewerkers kennen alle aspecten van het bedrijf tot in de kleinste details. Zij zijn erop gericht om zowel het werk van de schoonmakers als de schoonmaakervaring van onze relaties zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen.

We zijn er trots op dat onze goede relatie met en behandeling van onze mensen leidt tot een laag ziekteverzuim (1,7%) en veel langdurige dienstverbanden. Sommige schoonmakers werken al meerdere decennia voor ons; enkelen zelfs al vanaf het eerste uur, dat is al meer dan 40 jaar! Ook uit deze cijfers komt ons streven naar continuïteit naar voren, zowel in de relatie met onze eigen mensen, als in die met onze klanten!

1

Ziekteverzuim

100

Bezetting

40

Ervaring

Onze missie: Geliefd

Wij denken anders. Ieder mens verdient het om te werken en te leven in een schone omgeving.
Alleen zo kun je het maximale resultaat uit jezelf halen.
Om onze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar GELIEFD® personeel:

 • Gepassioneerd
  Wij hebben liefde voor ons vak en laten dat merken aan onze omgeving: zichtbaar, hoorbaar en voelbaar.

 • Eigen verantwoordelijkheid
  We focussen ons op de eigen cirkel van invloed, denken na en tonen initiatief om problemen op te lossen en te voorkomen. We spreken elkaar aan op passend én niet passend GELIEFD®-gedrag.

 • Loyaal
  We zijn eerlijk en oprecht naar elkaar en praten over mensen alsof ze erbij zijn. Wanneer wij over anderen moeten praten die niet aanwezig zijn, doen wij dit met zuivere intenties.

 • Interesse
  Wij hebben oprechte aandacht voor elkaar en verdiepen ons graag in ons vak.

 • Excellent
  We houden niet van een zesjes-cultuur en streven voortdurend naar het beste resultaat.

 • Flexibel
  Wij realiseren ons dat de wensen van de klant soms per dag kunnen wijzigen en wij bewegen soepel mee.

 • Deskundig
  We staan voor hoge kwaliteit, zijn gedreven en voeren onze taak vakkundig en volledig uit.

 • Respect
  We handelen met fatsoen en waardering naar klanten, collega’s, leveranciers én milieu.

Augias Academy

Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit terdege realiseren, trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma 'investeren in geluk'.

Wij vragen excellente prestaties van onze mensen. Het is essentieel om hun daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld, dat behalve aan schoonmaaktechnieken aandacht besteedt aan hospitality, persoonlijke effectiviteit en intervisie. Ons opleidingstraject is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. En dat helpt hen ook  bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een opleidingstraject met een  balans tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias Academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling De M Factor. Zij staan net als wij voor de menselijke factor. Wij investeren niet alleen in opleidingen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans, hun en onze ambities te verbinden. We doen er alles aan om de groeikansen van onze mensen te optimaliseren. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

Wij zijn hartstikke trots als medewerkers kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor hun verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Ik zie dat als een groot compliment. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak die resulteert in ons team van geliefde schoonmakers.

Hier zijn we trots op:

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u volledig ontzorgt op het gebied van professionele schoonmaak?