Skip to main content

Schoonmaak voor de industrie

Bij industriële omgevingen is het van belang dat alle productieprocessen op een veilige en goede manier blijven lopen. Daarom vraagt een industriële schoonmaak een deskundige en professionele aanpak. Augias Schoonmakers heeft de kennis en ervaring die een industrieel reinigingsbedrijf nodig heeft om uw machines, productiehallen en productielijnen veilig en succesvol te reinigen. Wij zorgen er bij onze schoonmaakwerkzaamheden altijd voor dat de continuïteit van uw processen wordt gewaarborgd en dat het resultaat een schone productielijn is. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Onze medewerkers gebruiken de meest innovatieve en duurzame apparatuur en reinigingsmiddelen zodat we u altijd een industriële reiniging op maat kunnen aanbieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van industriële schoonmaak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de schoonmaakmogelijkheden voor uw onderneming!

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Schone en efficiënte productielijnen

Industriële productieprocessen zijn afhankelijk van efficiëntie en een hoge productiviteit. Daar kan een schoonmaker niet zomaar aan de slag: er is kennis van zaken nodig. Augias Schoonmakers heeft deze kennis en is vakkundig in industriële reiniging. Wij zorgen er te allen tijde voor dat wij op de hoogte zijn van uw procedures en protocollen. Is hygiëne een vereiste binnen uw onderneming, dan hebben wij de mogelijkheid om decontaminatie uit te voeren volgens de strikte protocollen die bij u gelden. Een industriële schoonmaak werkt niet alleen bevorderlijk voor efficiënte productielijnen. Ook draagt een industriële reiniging bij aan het welzijn van uw medewerkers en het visitekaartje van uw onderneming. Augias Schoonmakers gaat efficiënt te werk en zorgt er hiermee voor dat uw productieproces niet, of nauwelijks, wordt verstoord.

Industriële schoonmaak vraagt een deskundige en professionele aanpak

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

De service van Augias Schoonmakers

De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw fabriek de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Hier zijn we trots op:

Industriële schoonmaak vraagt een deskundige en professionele aanpak