Skip to main content

Schoonmaak voor kantoor

In een kantooromgeving moeten de medewerkers veilig kunnen werken. In de periode dat corona heerste, heeft iedereen geleerd hoe belangrijk het is dat werkruimten goed geventileerd en schoongehouden worden. Nu weer meer mensen op kantoor werken, blijft dat belangrijk. Augias Schoonmakers heeft jarenlange ervaring in duurzaam en grondig reinigen van kantoren en de bijbehorende facilitaire en sanitaire ruimten. Wij verzorgen niet alleen de periodieke werkzaamheden als stof afnemen en dweilen, maar ook het intensieve vloeronderhoud en bijvoorbeeld dieptereiniging van uw sanitaire ruimten. Nagenoeg geruisloos, voorkomend en attent doen onze ervaren schoonmakers hun werk.

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Zorgvuldig in hygiëne en veiligheid

De schoonmaak van kantooromgevingen vraagt om een deskundige en professionele aanpak. Augias Schoonmakers heeft de kennis en ervaring. Door onze unieke geliefde aanpak is de continuïteit van uw processen gewaarborgd en bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie staan centraal bij Augias Schoonmakers. Onze medewerkers maken gebruik van de meest innovatieve en duurzame machines en ecologische reinigingsmiddelen, zodat wij altijd zo efficiënt en veilig mogelijk werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw kantoren te laten schoonmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming!

Mogen we ook voor uw kantoor meerwaarde bieden?

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

De service van Augias Schoonmakers

De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw kantoor de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Hier zijn we trots op:

Mogen we ook voor uw kantoor meerwaarde bieden?