Skip to main content

Een zesje is gewoon niet goed genoeg!!

In de wereld van de schoonmaak is het te gemakkelijk om excuses te maken voor slechte kwaliteit, personeelstekorten en ziekteverzuim. Maar wij laten ons hier niet door meeslepen. Waar anderen genoegen nemen met een middelmatige prestatie, streven wij altijd naar topkwaliteit. Voor ons is alleen het allerbeste goed genoeg. We zetten alles op alles om onze standaarden hoog te houden en onze passie voor uitmuntendheid te laten zien.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in en om Alphen aan Den Rijn? Dan bent u bij Augias op het juiste adres!


Bent u benieuwd naar wat Augias voor u als een schoonmaakbedrijf in Alphen aan Den Rijn kan betekenen? Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!


Waarom een Schoonmaakbedrijf ?

Een goed georganiseerde en frisse werkomgeving biedt talrijke voordelen voor uw bedrijf. Niet alleen zullen uw medewerkers beter presteren in een schone omgeving, maar het geeft ook uw klanten een positieve indruk. Bovendien draagt een schone werkomgeving bij aan de algehele tevredenheid van uw werknemers, wat zich vertaalt in een verhoogde productiviteit.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Daarom Augias Schoonmakers

Met ons gepassioneerde en uiterst bekwame team, gedreven door aandacht voor detail, zullen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. We streven naar een professionele en duurzame aanpak, waarbij we voortdurend investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. Dit is wat ons onderscheidt van onze concurrenten en ons in staat stelt om sterke en langdurige klantrelaties op te bouwen. Al meer dan 35 jaar zetten we ons hier met trots voor in.

Onze schoonmakers werken buiten de reguliere kantoortijden en garanderen dat uw werkplek elke dag schoon is, zodat u ongestoord kunt werken. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw bedrijf of andere schoonmaakwerkzaamheden? Zoek dan niet verder, Augias staat voor u klaar.


Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Alphen aan Den Rijn! Neem snel  contact op met een van onze werknemers en bespreek de mogelijkheden. Bel dan naar 0343-493933 en vraag naar de mogelijkheden. Samen vinden wij altijd een schone en gepaste oplossing.

    Hier zijn we trots op: