Skip to main content

Schoonmaakdiensten ouderenzorg

Schoonmaken in de ouderenzorg is specialistisch werk en kent zijn eigen specifieke aandachtspunten. Onze klantgerichte en sociale medewerkers kennen die als geen ander. Zij doen van nature altijd dat stapje extra. Ze zijn betrokken en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daar kunt u op rekenen. Onze geliefde schoonmakers zijn zich bewust van de woonomgeving waarin zij werken. Ze zijn flexibel en makkelijk in te schakelen waar iets extra’s nodig is. Zo dragen wij actief bij aan het thuisgevoel van de bewoners. We maken graag contact met een arts, verpleegkundige of vrijwilliger en helpen een verdwaalde bezoeker met alle plezier weer op weg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom schoonmaak in de ouderenzorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over!

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Hygiëne en veiligheid voorop

Corona heeft eens te meer duidelijk gemaakt hoe belangrijk goed schoonmaken is in de ouderenzorg. In de strijd tegen infecties en (resistente) bacteriën staan hygiëne en veiligheid bij ons altijd voorop. Goed schoonmaken is een enorm belangrijk onderdeel van het totale proces van hygiëne en veiligheid in de ouderenzorg. Wij gebruiken een op maat gemaakte manier van reinigen. En we zorgen ervoor dat wij altijd rekening houden met bewoners, verpleegkundigen, vrijwilligers, artsen en bezoekers. Ons doel is om kwalitatief uitstekende schoonmaak te leveren. Hierbij verliezen we de gastvrijheid die bij de ouderenzorg hoort, nooit uit het oog.

Mogen we ook meerwaarde bieden in uw woonzorgcomplexen voor ouderen?

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

De service van Augias Schoonmakers

De service die wij bieden betekent dat u zo min mogelijk last van ons hebt en onze medewerkers ook een maatschappelijke functie vervullen. Een vriendelijke begroeting, een bezoeker de weg wijzen of op een andere manier te hulp staan is onderdeel van onze service. Professioneel, servicegericht en gastvrij, dat is waar Augias Schoonmakers voor staat.

Wordt de dienstverlening van Augias Schoonmakers ook in uw school de norm? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Hier zijn we trots op:

Mogen we ook meerwaarde bieden in uw woonzorgcomplexen voor ouderen?