Skip to main content

Specialistisch vloeronderhoud bij Augias

Zoekt u een bedrijf voor professionele tapijtreiniging? Augias Schoonmakers staat voor u klaar in heel Nederland! Wij hebben jarenlange ervaring. Tapijt reinigen is een vak: schoonmaken is de kunst niet, maar het tapijt daarbij mooi houden wel. Augias heeft zich daarin gespecialiseerd. Daarnaast zijn onze mensen gedreven om van uw werkplek een ruimte te maken waarin u en uw medewerkers zich goed voelen. Wij begrijpen dat een frisse, schone werkplek nodig is om productief te zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Onze beloftes

  • 100% bezetting

  • Getraind en geliefd personeel

  • Hoge kwaliteit schoonmaak

  • Volledig ontzorgen van opdrachtgever

  • Pro-actief en attent

  • We kennen de momenten van de waarheid

Professionele tapijtreiniging

Heeft u tapijt op kantoor? Dan is het wel zo fijn als dit regelmatig gereinigd wordt. Tapijt trekt veel stof en vuil aan, en wordt snel muf. De schoonmakers van Augias controleren eerst of het tapijt dat in uw kantoor ligt zwakke plekken of beschadigingen heeft, voordat de reiniging in gang gezet wordt. Hierna bepalen we welke reinigingsmethode optimaal is voor uw situatie. Laat u het tapijt reinigen door Augias Schoonmakers, dan bespaart u een hoop moeite en tijd en is het effect van de reiniging optimaal. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Zoekt u een bedrijf voor professionele tapijtreiniging?

Kennis van schoon in elke branche

Een schone omgeving is een belangrijke succesfactor voor veel bedrijven en een kernvoorwaarde om prettig te werken. De werkplek is je visitekaartje en een bron van inspiratie voor jezelf, je medewerkers en de klanten die over de vloer komen. Augias is in veel sectoren werkzaam. Augias plaatst zijn mensen zorgvuldig, op basis van jouw wensen en de specialismen van de medewerker en het team. Als je  dat wenst, kunnen wij naast schoonmaak ook aanvullende werkzaamheden in huismeesterdiensten of hospitality bieden. Wij zijn onder meer actief in de volgende locaties: kantoren, wooncomplexen, huisvesting van woningcorporaties, woonzorgcomplexen en fabrieken.

Contact opnemen met Augias voor specialistische vloerreiniging

Augias Schoonmakers is al meer dan 35 jaar dé betrouwbare specialist die verrassende oplossingen biedt voor nagenoeg al uw schoonmaak gerelateerde vragen. Wij werken nauw samen met relaties die schone gebouwen en voorzieningen serieus nemen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het reinigen van uw vloer? Geen vloer is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat. Samen met u maken wij een plan op maat voor uw vloeren. Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? U kunt ons dagelijks bereiken op 0343-493933. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier invullen.

Hier zijn we trots op:

Zoekt u een bedrijf voor professionele tapijtreiniging?