Skip to main content

Een zesje is gewoon niet goed genoeg!!

In de schoonmaakbranche zijn excuses een al te gemakkelijke uitweg om de slechte kwaliteit, personeelstekorten en ziekteverzuim te maskeren. Maar wij weigeren mee te doen aan deze praktijken. Waar anderen genoegen nemen met matige zesje, blijven wij streven naar topkwaliteit. Wij stoppen voor niets minder dan het beste.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in en om Alkmaar? Dan bent u bij Augias op het juiste adres!


Bent u benieuwd naar wat Augias voor u als een schoonmaakbedrijf in Alkmaar kan betekenen? Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!


Waarom een Schoonmaakbedrijf ?

Een geordende en frisse werkomgeving brengt talloze voordelen met zich mee voor uw bedrijf. Niet alleen zullen uw medewerkers beter presteren in een schone omgeving, maar het geeft ook uw klanten een positieve indruk. Bovendien draagt een schone werkomgeving bij aan de algemene tevredenheid van uw werknemers, wat zich vertaalt in een verhoogde productiviteit.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Daarom Augias Schoonmakers

Met ons deskundige en veelzijdige team dat gedreven is door passie en aandacht voor detail, zullen wij uw verwachtingen niet alleen waarmaken, maar zelfs overtreffen. Wij streven ernaar om een professionele en duurzame aanpak te hanteren, terwijl we tegelijkertijd blijven investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. Dit is wat ons onderscheidt van onze concurrenten en ons in staat stelt om sterke en langdurige klantrelaties op te bouwen. Al meer dan 35 jaar zetten wij ons hier met trots voor in.

Onze schoonmakers werken buiten de drukke kantoortijden om en garanderen dat uw werkplek elke dag schoon is, zodat u ongestoord kunt werken. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw bedrijf of andere schoonmaakwerkzaamheden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Augias staat voor u klaar.

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Alkmaar! Neem snel  contact op met een van onze werknemers en bespreek de mogelijkheden. Bel dan naar 0343-493933 en vraag naar de mogelijkheden. Samen vinden wij altijd een schone en gepaste oplossing.

    Hier zijn we trots op: