Skip to main content

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf werkzaam in Amersfoort? Dan bent u bij Augias op het juiste adres!

Wij zijn namelijk hét schoonmaakbedrijf voor u in Amersfoort. Naast het feit dat we al onze kracht inzetten om aan uw wensen te voldoen, werken wij ook vanuit onze visie van het streven naar een zo milieuvriendelijk mogelijk organisatie. Bent u benieuwd naar wat Augias voor u als een schoonmaakbedrijf in Amersfoort kan betekenen? Neem gerust  contact op en ontdek de mogelijkheden!

Onze diensten in Amersfoort

Augias wil geen onderscheidt maken tussen bedrijven en daarom voeren wij onze diensten voor elk bedrijf zo goed mogelijk uit. Augias biedt in Amersfoort meerdere diensten aan. Om te beginnen kunnen wij door middel van onze Professionele schoonmaak uw bedrijf goed schoon krijgen. Hiernaast is het mogelijk om voor Tapijt reinigente kiezen. Is uw werkplek voorzien van tapijt? Dan is het wel zo fijn als dit regelmatig gereinigd wordt.. U kunt er ook voor kiezen om uw Gevelreinigingen/of uw Glasbewassingte laten reinigen. Zo heeft uw onderneming niet alleen een goede uitstraling van binnen het pand, maar ook het uiterlijke aanzicht pakken wij grondig aan. Zoals u hierboven hebt gelezen, kan Augias op vele fronten van dienst zijn. Als schoonmaakbedrijf streven wij naar de beste service voor elk bedrijf in Amersfoort. Zo zijn we actief in verschillende sectoren als kantoren, scholen, ziekenhuizen, horecagelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

Waarom Augias?

Wij zien Augias als meer dan alleen een schoonmaakbedrijf, zo staan wij voor

Zo besteden wij veel aandacht en energie aan ons personeel. Wij vinden namelijk dat ieder mens het verdient om te werken in een schone omgeving. Wij investeren in ons personeel en de werkwijze. De werknemers van onze schoonmaakbedrijf krijgen trainingen om de geschikte werkwijze aan te leren. Door middel van de liefde en passie voor ons vak proberen we de beste service te verlenen aan al onze klanten. Dus ook voor al onze klanten in Amersfoort.

Service en duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij jezelf. Ons schoonmaakbedrijf Augias is daar en goed voorbeeld van. We focussen ons namelijk in eerste instantie op duurzaamheid binnen het bedrijf,. Zo wordt er binnen het bedrijf milieuvriendelijke werkkleding door de medewerkers gedragen, gebruiken we duurzame energie en rijden we waar mogelijk in elektrische auto’s. Hiernaast scheiden wij uiteraard ook ons afval en papier en werken we met Ecolabel zeepproducten van zeer bewuste fabrikanten. Duurzaamheid is een belangrijk begrip bij het bedrijf Augias en wij streven er naar uit om hier nog zeker in door te groeien.

Uw schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Door middel van onze ervaring en kennis op gebied van het schoonmaken, kunnen wij u in al uw wensen en behoeftes voldoen. Wij beschikken over verschillende diensten waar u uit kunt kiezen, zo zit er wel voor elke onderneming een geschikte dienst tussen. Heeft u vragen over onze verschillende diensten, of wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn in een samenwerking? Neem dan snel  contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: