Skip to main content

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf werkzaam in Culemborg? Dan bent u bij Augias aan het juist adres.
Met meer dan dertig jaar ervaring in verscheidene sectoren hebben we altijd de oplossing die u zoekt. Ongeacht of het de industrie is, de zorgsector of uw kantoor is, Augias is er bekend mee. we vinden altijd de juiste klik tussen vraag en oplossing. Ook dan we dat duurzaam en verantwoord. We zetten ons graag in voor uw onderneming uw schoonmaakbedrijf in Culemborg. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in Culemborg? Neem dan contact op om te vrijblijvend te bespreken hoe we het beste uw onderneming kunnen helpen.

Onze diensten

Zowel voor het interieur van uw bedrijfspand als de gevel kan Augias u helpen. Als schoonmaakbedrijf bieden we in Culemborg gevelreiniging, glasbewassing, tapijtreiniging, en algemener schoonmaken aan als diensten. Ook kunt u DKS schoonmaken afnemen bij ons. Verder bieden we een scala aan specialistische schoonmaak. Al onze diensten worden toegespitst op de wensen en behoeften van de klant, omdat we snappen dat elke werkomgeving niet op dezelfde manier schoon kan. Daarom streven we er altijd naar dat onze werknemers geliefd zijn daar waar ze werken. Dat doen we door ook gastvrijheid en werkvloer bewustzijn mee te geven aan onze teams. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen een schone werkplek opleveren, maar ook een glimlach voor u en uw collega’s. Voor specialistische diensten zoals Industriële reiniging of ziekenhuizen schoonmaken kunt u ook bij ons terecht. Ervaring die we daar opdoen voeden we natuurlijk ook terug in onze andere diensten. We zijn dus niet alleen van alle markten thuis, maar in elke markt thuis.

Waarom Augias?

Augias is een ervaren organisatie die werkt met veel verschillende klanten. Als flexibele partner kunnen we dus altijd onze diensten aanpassen voor elke klant. Verder zijn we een duurzaam bedrijf. Als familiebedrijf zijn we ooit begonnen met het doel minder en minder vervuilende schoonmaakmiddelen te werken. De scheikunde doen we nu niet zelf meer. Tegenwoordig pakken we het groter aan, door bij groene fabrikanten in te slaan en nieuwe technologieën te gebruiken. We gaan niet alleen duurzaam om met het milieu, maar ook met onze mensen. Zo werken er nog steeds mensen bij ons die sinds onze oprichting er al bij waren. Dat zijn de dingen die we bij Augias vieren en bijeenbrengen: Een beter resultaat, elke keer weer en voor iedereen.

Full service

Als schoonmaakbedrijf in Culemborg kunnen we in al uw schoonmaak behoeften voorzien. Zo kan u bij ons reguliere schoonmaak afnemen en meteen groter onderhoud als gevelreiniging inplannen. Vervolgens kunt u meteen een beroep op ons doen als er onverwachte schoonmaak behoefte is zoals een dieptereiniging van het sanitair. Door interne data te gebruiken kunnen we bovendien een schatting maken wanneer dit laatste bijvoorbeeld nodig is. Dat is schoon zonder zorgen, voor alle diensten. Hoeveel partijen bieden zoveel? Eén telefoonnummer, dat is wel zo gemakkelijk. Daarmee zijn we dan ook de sterke keuze als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Culemborg.

Uw schoonmaakbedrijf in Culemborg

Ons kantoor is een half uur rijden verwijderd van Culemborg. Dat maakt de lijntjes kort, en dat is wel zo prettig. We zijn graag uw partner als het gaat om facility management. Met al de bovengenoemde redenen denken we dat we de partner voor u kunnen zijn. Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u graag meer weten over ons? Neem dan  contact op of kijk verder op onze site.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: