Skip to main content

Heeft u behoefte aan een schone en opgeruimde werkplek of kantoor? Augias Schoonmakers begrijpt de noodzaak van een hygiënische onderneming.
Zo is het altijd fijn om klanten te ontvangen in een schone omgeving en daarbij zullen uw medewerkers er ook van profiteren. Augias Schoonmakers draagt bij aan een fijne werkomgeving waardoor uw medewerkers gemotiveerd en met plezier aan de slag gaan. Augias positioneert zich onder andere als schoonmaakbedrijf in de Bilt en omstreken. Wij zetten ons al decennia lang in om elke dag weer de beste service en kwaliteit te kunnen bieden. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Professionele schoonmakers in de Bilt

Augias is een bedrijf dat ontzettend veel ervaring heeft in het schoonmaken van onder andere ziekenhuizen, bedrijven, scholen en de horeca. Zo biedt Augias altijd schoonmaak op maat aan waardoor u altijd een oplossing aangeboden krijgt die bij uw bedrijf of school past. Ook Industriële reiniging in de Bilt behoort tot de mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor kantoor schoonmaak de Bilt dan bent u verzekerd van een prettige langdurige samenwerking. Wij streven naar een milieuvriendelijke manier van schoonmaken waarbij wij enkel bewuste fabrikanten van schoonmaakmiddelen selecteren. Onze filosofie wordt gewaardeerd door klanten en bedrijven die onze waarden delen. Daarnaast is Augias professioneel en transparant. Transparantie is dat wat ons heeft gevormd tot wat wij nu zijn en dat dragen wij maar al te graag uit. Zo werkt u vanuit Augias samen met één aanspreekpunt waardoor communicatie gemakkelijk verloopt. Verder werken wij volgens werkinstructies en checklisten en vindt er dagelijks werkoverleg plaats. Augias Schoonmakers neemt de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat op zich waardoor onze klanten daar zelf geen omkijken naar hebben.

Schoonmaken in gemeente de Bilt

Augias Schoonmakers is gespecialiseerd in schoonmaken en alles wat daarbij komt kijken. Onze passie ligt bij het zo schoon en hygiënisch mogelijk achterlaten van het gebouw of de ruimte. Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd en dit kenmerkt zich door het gedrag en resultaat dat wij laten zien. Naast professionele schoonmaak denken wij graag veel verder met u mee dan de reiniging alleen. Zo biedt Augias een complete service aan en zit u bij ons goed als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf de Bilt. Zo verdiepen wij ons in onze klant om daarmee samen een zo goed mogelijke indeling van de werkzaamheden te kunnen maken. Denk hierbij aan schoonmaak op speciale tijden of bijzondere eenmalige werkzaamheden zoals Dieptereiniging. Augias is een echt familiebedrijf en onze schoonmakers zijn er dan ook op gebrand zich op te stellen als ”geliefde schoonmakers”. Voor een veelzijdig schoonmaakbedrijf in de Bilt bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook wanneer u niet precies zeker bent van hetgeen wij voor u kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen. Al onze medewerkers zijn professionals op het gebied van schoonmaak en facilitaire diensten en staan u dus graag te woord! Met alle schoonmaak gerelateerde vraagstukken en werkzaamheden weten wij raad en voor een schoonmaakbedrijf in de Bilt bent u bij Augias dus aan het juiste adres!

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: