Skip to main content

Een zesje is gewoon niet goed genoeg!!

In de schoonmaakbranche worden excuses vaak gebruikt om de gebrekkige kwaliteit, personeelstekorten en ziekteverzuim te verhullen. Maar wij kiezen ervoor om niet deel te nemen aan deze praktijken. Waar anderen tevreden zijn met een middelmatige prestatie, blijven wij streven naar topkwaliteit. We accepteren niets minder dan het allerbeste

Zoekt u naar een professioneel schoonmaakbedrijf in en om Diemen? Dan bent u bij Augias op het juiste adres!


Bent u benieuwd naar wat Augias voor u als een schoonmaakbedrijf in Diemen kan betekenen? Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!


Waarom een Schoonmaakbedrijf ?

Een georganiseerde en frisse werkomgeving biedt talloze voordelen voor uw bedrijf. Niet alleen zullen uw medewerkers beter presteren in een schone omgeving, maar het geeft ook uw klanten een positieve indruk. Daarnaast draagt een schone werkomgeving bij aan de algehele tevredenheid van uw werknemers, wat resulteert in een verhoogde productiviteit.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Daarom Augias Schoonmakers

Met ons ervaren en veelzijdige team, gedreven door passie en toegewijd aan detail, zullen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. We streven naar een professionele en duurzame aanpak, waarbij we blijven investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. Dit is wat ons onderscheidt van onze concurrenten en ons in staat stelt om sterke en langdurige klantrelaties op te bouwen. Al meer dan 35 jaar zetten we ons hier met trots voor in.

Onze schoonmakers werken buiten de drukke kantoortijden om en garanderen dat uw werkplek elke dag schoon is, zodat u ongestoord kunt werken. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw bedrijf of andere schoonmaakwerkzaamheden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Augias staat voor u klaar.


Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Diemen! Neem snel  contact op met een van onze werknemers en bespreek de mogelijkheden. Bel dan naar 0343-493933 en vraag naar de mogelijkheden. Samen vinden wij altijd een schone en gepaste oplossing.

    Hier zijn we trots op: