Skip to main content

Een zesje is gewoon niet goed genoeg!!

In het domein van de schoonmaak is het excuus vaak de vluchtroute om gebrekkige kwaliteit, personeelstekorten en ziekteverzuim te verdoezelen. Maar wij spelen niet dat spelletje. Terwijl anderen tevreden zijn met een magere zes, blijven wij vastberaden streven naar het hoogste niveau. Voor ons telt alleen het allerbeste.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in en om Hilversum? Dan bent u bij Augias op het juiste adres!


Bent u benieuwd naar wat Augias voor u als een schoonmaakbedrijf in Hilversum kan betekenen? Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!


Waarom een Schoonmaakbedrijf ?

Een nette en opgeruimde werkomgeving biedt talloze voordelen voor uw bedrijf. Niet alleen zullen uw medewerkers beter functioneren in een schone omgeving, maar het geeft ook uw klanten een positieve indruk. Bovendien draagt een schone werkplek bij aan de algehele tevredenheid van uw personeel, wat resulteert in een verhoogde productiviteit.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Daarom Augias Schoonmakers

Met ons ervaren en veelzijdige team, gedreven door passie en oog voor detail, zullen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. We streven naar een professionele en duurzame aanpak, waarbij we blijven investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. Dit onderscheidt ons van de concurrentie en stelt ons in staat sterke en langdurige klantrelaties op te bouwen. Al meer dan 35 jaar zetten we ons hier vol trots voor in.

Onze schoonmakers werken buiten reguliere kantoortijden, zodat uw werkplek elke dag schoon is en u ongestoord kunt werken. Zoekt u een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw bedrijf of andere reinigingsklussen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Augias staat voor u klaar.

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Hilversum! Neem snel contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0343-493933 en informeer naar de opties. Samen vinden we altijd een passende en schone oplossing.

Hier zijn we trots op: