Skip to main content

Een zesje is gewoon niet goed genoeg!!

Helaas vliegen in de schoonmaakbrache de smoesjes je om de oren om de belabberde kwaliteit, personeels te korten en ziekteverzuim maar te kunnen verantwoorden. Waar andere bedrijven genoegen nemen met een zesje gaan wij door. Wij nemen geen genoegen met een zesje.


Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in en om Leiden? Dan bent u bij Augias op het juiste adres!


Bent u benieuwd naar wat Augias voor u als een schoonmaakbedrijf in Leiden kan betekenen? Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!


Waarom een Schoonmaakbedrijf ?

Een schoon en opgeruimde werkomgeving heeft heel veel voordelen voor uw organisatie.
Zo zullen uw werknemers beter presteren in een schone omgeving, maakt een schoon bedrijf een goede indruk op uw klanten en de algemene tevredenheid van uw werknemers zal toenemen waardoor ook de productiviteit omhoog zal gaan. 

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Daarom Augias Schoonmakers

Ons deskundig team dat breed inzetbaar is, werkt met passie en een oog voor persoonlijke aandacht. Zo zullen uw verwachtingen niet alleen gerealiseerd worden maar ook overtroffen. Door een professionelen en duurzame aanpak te combineren met een structurele investering in de ontwikkeling en het welzijn van onze eigen mensen. Onderscheiden wij ons van de concurrent en bouwen wij duurzame klantrelaties op. Dit doen wij al langer dan 35 jaar.

Zo zullen onze schoonmakers buiten de spitstijden van uw kantoor werken en ervoor zorgen dat u elke dag kunt werken in een schone omgeving. Dus is het tijd om de schoonmaak van uw bedrijf of andere schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven? Dan bent u bij Augias aan het juiste adres.

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Leiden! Neem snel  contact op met een van onze werknemers en bespreek de mogelijkheden. Bel dan naar 0343-493933 en vraag naar de mogelijkheden. Samen vinden wij altijd een schone en gepaste oplossing.

    Hier zijn we trots op: