Skip to main content

Bent u op zoek naar een transparante en flexibele schoonmaakbedrijf in Soest?
Dan kunnen wij bij Augias u positief verrassen door een juiste schoonmaakbeurt! De service die we bij Augias verlenen, gaat verder dan alleen maar schoonmaken. Bij Augias draait het naast een goede hygiëne om duurzaamheid. Om dit daadwerkelijk te realiseren zetten wij ons volkomen in om het go-to schoonmaakbedrijf in Soest voor uw te zijn. Onze schoonmaakbedrijf is bereid om voor een ieder zijn dienst goed uit te voeren, ongeacht uw bedrijf. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming in Soest kunnen betekenen? Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!

Onze diensten in Soest

Als schoonmaakbedrijf streven wij naar de beste service voor elk bedrijf in Soest. Om dit te realiseren bieden wij verschillende diensten aan, om zo in ieder zijn wensen te voldoen. Naast glasbewassing tapijt- en gevelreiniging, bieden we als schoonmaakbedrijf in Soest ook professionele schoonmaak aan. Bij Tapijt reinigen kunnen wij in overleg met u, ervoor zorgen dat uw binnenbekleding op de juiste manier wordt gereinigd. De verzorging van uw pand aan de binnenkant is erg belangrijk, een schone werkomgeving resulteert naar tevreden werknemers. Dit neemt niet weg dat de verzorging aan de buitenkant van het pand ook erg van belang is. De gevel van uw bedrijfspand is immers uw visitekaartje naar de buitenwereld. Onze schoonmakers in Soest staan voor u klaar als u op zoek bent naar een bedrijf dat de Gevelreiniging van uw bedrijfspand uit handen neemt. Om het uiterlijk van uw bedrijfspand helemaal compleet te maken, kunnen de beste glazenwassers van onze schoonmaakbedrijf een schoon en verzorgd bedrijfspand voor uw onderneming in Soest verzekeren. Bij Augias zijn de mogelijkheden wat betreft Professionele schoonmaak in Soest ook eindeloos. Zo zijn we actief in verschillende sectoren als kantoren, scholen, ziekenhuizen, horecagelegenheden en andere soorten bedrijfspanden.

Waarom Augias?

Augias is niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar een overzichtelijk, wendbaar familiebedrijf. Het draait er bij Augias niet alleen om het schoonmaken. Zo investeren wij in ons personeel en de werkwijze. De werknemers van onze schoonmaakbedrijf krijgen trainingen om zowel het werk van de schoonmakers als de ervaring van alle relaties zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen. Hetgeen wat Augias naar buiten wil brengen is het feit dat ieder mens het verdient om in schone omgeving te werken. Wij hebben liefde voor onze vak en laten dat graag merken. Zo hebben we oprechte aandacht voor elkaar en verdiepen ons graag in ons vak. Hiermee proberen we de beste service te verlenen als schoonmaakbedrijf in Soest.

Service en duurzaamheid

Augias focust zich voornamelijk op milieuvriendelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Intern herkennen we dit terug bij de milieuvriendelijke werkkleding die de medewerkers dragen, het gebruik van duurzame energie en rijden we waar mogelijk in elektrische auto’s. Hiernaast scheiden wij uiteraard ook afval en papier. De belangstelling voor duurzaamheid is al gaande sinds de oprichting van Augias. We werken met Ecolabel zeepproducten van Werner-Metz en papier van Tork en Satino; zeer bewuste fabrikanten. Hiermee proberen we zijn ook bewust bezig te zijn tijdens het verlenen van onze service. De waardering voor onze filosofie zien we terug in de belangstelling van en langdurige relatie met bedrijven die onze waarden delen.

Uw schoonmaakbedrijf in Soest

Al ruim 35 jaar is Augias actief als schoonmaakbedrijf. Door alle kennis die we hebben opgedaan, kunnen wij betrouwbare adviezen geven en die daadwerkelijk ook voor u uitvoeren. Wij beschikken over verschillende diensten met ervaren werknemers. Voor alle ondernemingen in Soest, staan wij klaar om de beste service aan te verlenen. Heeft u vragen over onze verschillende diensten, of wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn in een samenwerking? Neem dan snel  contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: