Skip to main content

Augias is het schoonmaakbedrijf voor de regio Veenendaal. Zo weten wij maar al te goed dat een schoon kantoor het visitekaartje van uw bedrijf is.
Onze schoonmaakdiensten in de regio Veenendaal zorgen voor fris en schoon kantoor waar zowel uw klanten als personeel blij mee zullen zijn. Onder schone en opgeruimde omstandigheden is er minder afleiding op de werkvloer, waardoor uw onderneming zich kan focussen op de belangrijke werkzaamheden. Het inhuren van Augias als uw schoonmaakbedrijf in Veenendaal heeft dus zowel interne als externe voordelen. Interesse in een flexibel en transparant schoonmaakbedrijf in Veenendaal en benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u verdere vragen? Neem gerust  contact op met een van onze werknemers. Zij zullen u helpen met een glimlach.

Schoonmaakdiensten in Veenendaal

Als schoonmaakbedrijf streven wij naar de beste dienstverlening binnen de branche. Dit realiseren wij door dicht bij onszelf te blijven en te werken vanuit de waardes waar wij echt in geloven. Dit doen wij door onze diensten van A tot Z altijd uit te voeren op professioneel niveau, transparant te zijn naar onze klanten en ons zo flexibel mogelijk op te stellen.

Voorbeelden van onze schoonmaakdiensten in de regio Veenendaal zijn: tapijt reinigen, gevel reinigen, professionele schoonmaak en glasbewassing. Valt uw schoonmaak wens niet binnen deze diensten? Neem gerust  contact op met een van onze werknemers en vraag naar de mogelijkheden. Samen komen wij altijd tot de gewenste oplossing. Bekijk hier alle diensten die wij aanbieden in de regio Veenendaal. Op deze manier zorgen wij voor een schoon en fris pand die als visitekaartje zal dienen voor uw organisatie.

Waarom schoonmaakbedrijf Augias in Veenendaal?

Augias is een gepassioneerde organisatie met een liefde voor het schoonmaakvak. Met 35 jaar aan ervaring draaien wij al een tijdje mee binnen de schoonmaakbranche. Onze ervaring heeft ons geleerd zo flexibel en transparant mogelijk te zijn. Voor elk probleem dat u heeft binnen het schoonmaakgebied komen wij met een gepaste oplossing. Deze manier van oplossingsgericht werken en meedenken met de wensen van de klant resulteert elke keer weer in tevreden klanten. Verder staat Augias voor duurzaamheid en diversiteit. Uit onze passie om duurzaam aan de slag te gaan is ons schoonmaakbedrijf ontstaan. Zo werken onze werknemers alleen in kleding die op milieuvriendelijke wijze gemaakt zijn. De zeepproducten die wij gebruiken tijdens de schoonmaak zijn voorzien van een ecolabel. Onze diversiteit aan werkzaamheden, diensten en werknemers heeft bijgedragen aan ons flexibele karakter. Dit zorgt ervoor dat wij keer op keer met de juiste schoonmaak oplossing komen voor uw organisatie.

Enthousiast over Schoonmaakbedrijf Augias in Veenendaal?

Enthousiast over ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal en klaar om de schoonmaak uit te besteden aan Augias? Neem geheel vrijblijvend  contact op met een van onze werknemers. Bespreek hier uw wensen en eisen zodat wij voor het gewenste resultaat kunnen zorgen. Wilt u niet langer wachten en bent u klaar voor actie? Vul dan de  offerte in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor verdere vragen zijn wij altijd bereikbaar op 0343-493933. Wij helpen u met een glimlach.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: