Skip to main content

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf in de omgeving Woerden? Dan bent u bij Augias Schoonmakers bij het juiste adres!
Wij zijn hét professionele schoonmaakbedrijf in Woerden die uw bedrijfspand met veel succes en plezier schoon houdt. Al sinds de jaren ’90 biedt Augias schoonmakers voor verschillende sectoren onze professionele schoonmaakdiensten aan. Met ons team van professionele schoonmakers zorgen wij dat uw bedrijf er ten alle tijden schoon uitziet. Het bedrijfspand is immers uw visitekaartje en zorgt voor een goede indruk op zowel de medewerkers als de klanten die bij u over de vloer komen. Bent u benieuwd wat Augias Schoonmakers voor u en uw bedrijf in Woerden kan betekenen? Neem dan gerust contact op en ontdek de mogelijkheden!

Onze schoonmaakdiensten in Woerden

Met ons team van professionele schoonmakers zorgen wij als bedrijf dagelijks weer voor een schone werkomgeving voor vele ondernemingen. Dit is immers een van de succesfactoren voor een bedrijf. Augias Schoonmakers is actief in verschillende sectoren, onder meer: kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca gelegenheden en andere bedrijfspanden. Ook bieden wij verschillende soorten diensten aan. Hier vallen onder: tapijt reinigen, gevelreiniging, professionele schoonmaak en glasbewassing. Al onze diensten worden afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Zo snappen wie dat elk bedrijf zo haar eigen karakter heeft. Klik hier voor verdere informatie over onze schoonmaakdiensten. Valt uw schoonmaak wens niet binnen deze diensten? Neem gerust  contact op met een van onze werknemers en vraag naar de mogelijkheden. Samen kunnen wij tot de juiste oplossingen komen.

Waarom Augias Schoonmakers

Wij van Augias Schoonmakers te Woerden zijn een overzichtelijk en wendbaar familiebedrijf. Augias schoonmakers heeft een sterke passie voor het schoonmaak vak en door jarenlange ervaring en kennis kunnen we snel inspelen op uw wensen en veranderen in de markt. Ook hebben wij door de jaren heen onze diensten uitgevoerd in verschillende ondernemingen, waardoor wij goed mee kunnen meebewegen in uw onderneming. Bij ons schoonmaakbedrijf staat service en klanttevredenheid bovenaan en streven wij altijd naar een succesvolle samenwerking. Met onze jarenlange ervaring binnen de schoonmaakbranche staan wij paraat met een team van betrokken medewerkers om uw gebouw een schoon en verzorgd uiterlijk te geven. Met de juiste eerste indruk, is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking al gezet.

Contact

Heeft u vragen over onze verschillende diensten of bent u benieuwd wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust  contact op met een van de medewerkers, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: