Skip to main content

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zeist voor de wekelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand? Heeft u hulp nodig bij professionele schoonmaak voor een bouwoplevering, na een bedrijfsverhuizing, evenement of heeft u een andere reden waarom u een grondige schoonmaak wenst? Dan zit u bij Augias Schoonmakers goed!

Wij zijn gevestigd in Zeist en hebben al 35 jaar ervaring met professionele schoonmaak in Zeist en omgeving. U kunt ons schoonmaakbedrijf in Zeist inschakelen voor meerdere grondige schoonmaak klussen. Lees meer over ons op deze pagina of vraag direct een  offerte aan.

Onze diensten

Op uw kantoor ontvangt u hoogstwaarschijnlijk regelmatig klanten. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat uw werkomgeving goed schoon is. Wij helpen u graag bij de wekelijkse bedrijfsschoonmaak. Daarnaast bieden we als professioneel schoonmaakbedrijf in Zeist meerdere diensten aan om uw kantoorpand zo strak mogelijk te houden, zowel van binnen als van buiten. De gevel van uw kantoorpand is het allereerste aanzicht wanneer de klant bij u op bezoek komt. Om de frisse en schone

uitstraling van uw gevel te behouden is het noodzakelijk om eens in de zoveel tijd uw gevel te reinigen. Heldere glazen dragen tevens bij aan een vlekkeloze uitstraling. Ook hier kunnen we u bij helpen. Maar ook voor klussen zoals sanitair reiniging, tapijtreiniging of ander specialistisch vloeronderhoud kunt u op Augias schoonmaakbedrijf Zeist rekenen!

Duurzame oplossingen binnen ons bedrijf

Naast een schonere (werk)omgeving vinden wij een schoner milieu tevens uiterst belangrijk. Vanaf de oprichting is duurzaamheid namelijk een belangrijk aspect binnen onze organisatie. Uiteraard doen wij aan afvalscheiding en maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan zeepproducten met een ecolabel, tork papier en satino papier. Ook dragen de schoonmakers milieuvriendelijke werkkleding, maken we gebruik van duurzame energie en waar mogelijk rijden we met een elektrische auto naar u toe. Schoonmaak is mensenwerk. Daarom besteden wij veel tijd aan onze eigen mensen in de organisatie en zorgen we ervoor dat zij de juiste diploma’s en opleidingen gevolgd hebben.

Waarom kiezen voor Augias?

Een schone omgeving is zeer belangrijk en fijn voor productieve medewerkers en een laag ziekteverzuim. Schoonmaken hoort niet bij de primaire processen van uw bedrijf en daarom kan het er best nog weleens bij inschieten. Of u nou hulp nodig heeft bij de wekelijkse schoonmaak of bij een eenmalige klus, Augias helpt u graag bij al uw schoonmaakklussen zodat u kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. Redenen om te kiezen voor Augias schoonmaakbedrijf Zeist zijn onder andere onze gepassioneerde en gediplomeerde mensen, scherpe prijs kwaliteit-verhouding, service en bewustzijn voor een schonere wereld. Bent u opzoek naar een flexibel inzetbaar schoonmaakbedrijf in Zeist? Doordat wij gevestigd zijn in Zeist kunnen we snel en goed inspelen op uw wensen en behoeften.

Augias Schoonmakers in Zeist

Omdat ons hoofdkantoor gevestigd is in Zeist kunnen we meteen voor u aan de slag. Dichtbij betekent namelijk flexibel kunnen inspringen op iedere klus. Door onze nabijheid zijn we ook makkelijk aanspreekbaar. Graag houden we voeling met onze klanten en spelen we in op alle wensen. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord. Dagelijks zijn we te bereiken op 0343-493933 of vul ons  contactformulier in.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Hier zijn we trots op: