Skip to main content
 • Vacature – Enthousiaste studenten

  Enthousiaste studenten voor schoonmaakwerk op maandag en/of vrijdag!

Hey daar, ambitieuze student! Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan die perfect past bij jouw drukke studierooster? Zoek niet verder, want wij hebben dé vacature voor jou! We zijn op zoek naar energieke studenten die graag willen werken op maandagen en/of vrijdagen. Of je nu als zzp'er aan de slag wilt gaan en een tarief van €17,50 per uur (exclusief btw) wilt verdienen, of dat je liever in loondienst werkt en profiteert van €14,58 per uur*, wij hebben de perfecte mogelijkheden voor jou!

Wat ga je doen?

 • Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het schoonmaken van verschillende ruimtes;
 • Je werkt in een hecht team en geniet van de samenwerking met leuke collega's;
 • Werkdagen zijn op maandag en/of vrijdag van 9:00-16:00 óf op vrijdag van 13:00-21:oo;
 • Daarnaast spring je flexibel in op diverse taken en locaties, wat elke werkdag weer anders maakt!

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een ambitieuze student die de handen uit de mouwen wil steken (zzp'er of geïnteresseerd in loondienst).
 • Je bent beschikbaar op maandagen en/of vrijdagen, en kunt jouw tijd slim indelen.
 • Betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn jou op het lijf geschreven.
 • Je hebt oog voor detail en een proactieve werkhouding.
 • Communiceren? Dat doe jij als geen ander!
 • Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen, maar geen must. We leren je graag alle ins en outs!

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werktijden die perfect te combineren zijn met jouw studie.
 • Een geweldig tarief van €17,50 per uur exclusief btw (voor zzp'ers), waar je jouw bankrekening mee kunt spekken.
 • Indien je liever in loondienst werkt, verdien je €14,58 per uur*
 • Een werkomgeving waarin jij je helemaal thuis zult voelen, met gezellige en enthousiaste collega's.
 • Mogelijkheden om jouw schoonmaakvaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien

* inclusief vakantieopbouw (10%) en vakantieslag (8%)

Solliciteer

Solliciteer direct voor deze functie. Spreekt dit je aan, solliciteer dan direct via één van de volgende manieren:

Solliciteer direct

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Werken bij Augias schoon-makers

Augias heeft in de loop van de jaren een mooie stabiele klantengroep om zich heen verzameld, mede door hun onderscheidende manier van werken, persoonlijke benadering en een stabiele groep van medewerkers.

Door deze kenmerkende wijze van werken met de overtuiging dat de medewerkers ‘geliefde schoonmakers’ zijn is er een toename van de vraag naar de diensten van Augias zichtbaar.

Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben en een leuke, afwisselende baan in de schoonmaak bij een vooruitstrevend familiebedrijf zoeken.

Bekijk hieronder de openstaande vacature of neem contact op mocht je overtuigd zijn ons bedrijf iets anders te kunnen bieden.

Augias Academy

Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit terdege realiseren, trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma 'investeren in geluk'.

Wij vragen excellente prestaties van onze mensen. Het is essentieel om hun daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld, dat behalve aan schoonmaaktechnieken aandacht besteedt aan hospitality, persoonlijke effectiviteit en intervisie. Ons opleidingstraject is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. En dat helpt hen ook  bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een opleidingstraject met een  balans tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias Academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling De M Factor. Zij staan net als wij voor de menselijke factor. Wij investeren niet alleen in opleidingen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans, hun en onze ambities te verbinden. We doen er alles aan om de groeikansen van onze mensen te optimaliseren. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

Wij zijn hartstikke trots als medewerkers kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor hun verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Ik zie dat als een groot compliment. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak die resulteert in ons team van geliefde schoonmakers.

Hier zijn we trots op: