Skip to main content
 • Vacature – Schoonmaakmedewerker Zeist

  Augias - Schoonmaakdiensten op maat, door de meest geliefde schoonmakers van Nederland

Schoonmaakmedewerker Zeist

Voor diverse panden in Zeist zijn wij op zoek naar toppers in de schoonmaak! Of het nu een vakantiepark, school of kantoorpand is, niks is jou te gek en je vind de verschillende locaties leuk.

Functieomschrijving

Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben:

Wij bieden:

 • Royaal start salaris (€13,42*) conform CAO met uitzicht op verhoging;
 • Opbouw vakantie en pensioen conform CAO;
 • Fulltime dienstverband;
 • Parttime dienstverband;
 • Op zaterdag 150% betaald;
 • Werken in teamverband of zelfstandig.

bruto uurloon conform CAO vanaf 20 jaar of ouder.

  Hoe ziet mijn werkdag eruit?

  Welkom bij Augias Schoonmakers, waar elke werkdag een avontuur is dat begint in het charmante Zeist! Of je nu parttime of fulltime werkt, elke dag brengt een nieuwe kans om bij te dragen aan de glans van kantoorpanden, vakantieparken en scholen in onze prachtige stad.

  Met variërende werktijden en een mix van teamwork en zelfstandigheid, is werken bij Augias Schoonmakers een uitdaging die je elke dag opnieuw wilt aangaan. En als bewoner van Zeist weet je dat je niet alleen bijdraagt aan een schone stad, maar ook aan de gemeenschap waar je zelf deel van uitmaakt. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en ontdek de voldoening van schoonmaken bij Augias Schoonmakers in het hart van Zeist!

  De vereisten:

  • Je werkt accuraat, weet van aanpakken, werkt zelfstandig maar ook prettig in team verband;
  • Eigen vervoer is een vereiste (fiets, scooter, auto);
  • Redelijke beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in lezen en schrijven;
  • Je bent proactief;
  • Positiviteit is belangrijk, je bent positief en ziet overal een oplossing in;
  • Je bent flexibel, als het werk er om vraagt help jij graag mee;
  • Beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag;
  • Ervaring is niet verplicht zolang je maar openstaat om het vak serieus te leren.

  Solliciteer

  Solliciteer direct voor deze functie. Spreekt dit je aan, solliciteer dan direct via één van de volgende manieren:

  Solliciteer direct

  Vul je voornaam in
  Vul je achternaam in
  Vul je e-mailadres in
  Vul je telefoonnummer in

  Werken bij Augias schoon-makers

  Augias heeft in de loop van de jaren een mooie stabiele klantengroep om zich heen verzameld, mede door hun onderscheidende manier van werken, persoonlijke benadering en een stabiele groep van medewerkers.

  Door deze kenmerkende wijze van werken met de overtuiging dat de medewerkers ‘geliefde schoonmakers’ zijn is er een toename van de vraag naar de diensten van Augias zichtbaar.

  Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben en een leuke, afwisselende baan in de schoonmaak bij een vooruitstrevend familiebedrijf zoeken.

  Bekijk hieronder de openstaande vacature of neem contact op mocht je overtuigd zijn ons bedrijf iets anders te kunnen bieden.

  Augias Academy

  Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit terdege realiseren, trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma 'investeren in geluk'.

  Wij vragen excellente prestaties van onze mensen. Het is essentieel om hun daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld, dat behalve aan schoonmaaktechnieken aandacht besteedt aan hospitality, persoonlijke effectiviteit en intervisie. Ons opleidingstraject is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. En dat helpt hen ook  bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

  Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een opleidingstraject met een  balans tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias Academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

  Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling De M Factor. Zij staan net als wij voor de menselijke factor. Wij investeren niet alleen in opleidingen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans, hun en onze ambities te verbinden. We doen er alles aan om de groeikansen van onze mensen te optimaliseren. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

  Wij zijn hartstikke trots als medewerkers kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor hun verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Ik zie dat als een groot compliment. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak die resulteert in ons team van geliefde schoonmakers.

  Hier zijn we trots op: