Skip to main content
 • Vacature – Veenendaal

  Augias - Schoonmaakdiensten op maat, door de meest geliefde schoonmakers van Nederland

Schoonmaakmedewerker Veenendaal

Het eeuwige vakantiegevoel vasthouden? Dat kan! Voor een vakantiepark aan de rand van Veenendaal zijn wij opzoek naar schoonmaak toppers! Dit park is voorzien van 80 moderne bungalows, zwembad en veel groen voorzieningen. Voor de ideale vakantie met vrienden, familie of juist lekker alleen is dit vakantiepark het beste adres. Maar wat is een vakantiegevoel zonder een mooie schone bungalow? Weet jij het vakantiegevoel voor de gasten te optimaliseren? Dan is dit dé kans!

Functieomschrijving

Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben:

Wat bieden wij jou?

 • Je bent verzekerd van minimaal 10 uur per week werk (maandag en vrijdag van 9:00 - 15:00);
 • Salaris conform CAO;
 • Groeien in je werk, wij bieden opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Gezellige collega's en bedrijfsfeesten;

Hoe ziet mijn werkdag er uit?

Op maandag en vrijdag zijn de piekdagen op het vakantiepark, we verwachten dan ook dat je deze dagen beschikbaar bent van 9:00 tot ongeveer 16:00 uur.

Nadat je thuis een heerlijk ontbijtje hebt gegeten en je kinderen gedag hebt gezegd voordat ze naar school toe zijn gegaan, spring jij op de fiets om naar het vakantiepark te gaan. Onderweg ervaar je de rust die zich voortzet op het moment dat je het vakantiepark op komt. Je groet een gast die over het park wandelt. Vervolgens parkeer je je fiets aan de zijkant bij de receptie en loopt naar de kantine die zich hierboven bevind. Lekker, nu is het eerst tijd voor een kop koffie of thee en een gezellig gesprek met je collega's. Na de rustige opstart ontvang je de planning van de dag met de bijbehorende sleutels.

Je gaat nu echt aan de slag om de bungalows vakantie klaar te maken! Samen met je collega loop, fiets of rijd (ja echt in een golfkarretje) je naar de bungalows die jij gaat schoonmaken. Tussen jou en je collega is een duidelijke samenwerking en tijdens het schoonmaken van de bungalow hebben jullie plezier en werken jullie in een stevig tempo door. Een geoliede machine dus! Dit kunnen jullie want na ongeveer 6 bungalows zit je werkdag er op.

Heerlijk, terug in de kantine bespreken jullie nog een beetje na. Misschien kan je een ander nog helpen zodat iedereen bijtijds naar huis kan. Na je werkdag stap jij weer op je fiets met het fijne gevoel dat je iets hebt kunnen betekenen voor een ander. Jij bent die onmisbare schakel in iemands fijne vakantie. Dankjewel!

De vereisten:

 • Je werkt accuraat, weet van aanpakken, werkt zelfstandig maar ook prettig in team verband;
 • Eigen vervoer is een vereiste (fiets, scooter, auto);
 • Redelijke beheersing van de Nederlandse taal in lezen en schrijven;
 • Je bent proactief;
 • Positiviteit is belangrijk, je bent positief en ziet overal een oplossing in;
 • Je bent flexibel, als het werk er om vraagt help jij graag mee;
 • Beschikbaarheid in ieder geval op maandag en vrijdag van 9:00 - 16:00 uur;
 • Ervaring is niet verplicht zolang je maar openstaat om het vak serieus te leren.

Solliciteer

Solliciteer direct voor deze functie. Spreekt dit je aan, solliciteer dan direct via één van de volgende manieren:

Solliciteer direct

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Werken bij Augias schoon-makers

Augias heeft in de loop van de jaren een mooie stabiele klantengroep om zich heen verzameld, mede door hun onderscheidende manier van werken, persoonlijke benadering en een stabiele groep van medewerkers.

Door deze kenmerkende wijze van werken met de overtuiging dat de medewerkers ‘geliefde schoonmakers’ zijn is er een toename van de vraag naar de diensten van Augias zichtbaar.

Augias schoonmakers; als geliefd schoonmaakbedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar goede mensen die hart voor de zaak hebben en een leuke, afwisselende baan in de schoonmaak bij een vooruitstrevend familiebedrijf zoeken.

Bekijk hieronder de openstaande vacature of neem contact op mocht je overtuigd zijn ons bedrijf iets anders te kunnen bieden.

Augias Academy

Onze mensen bedrijven topsport. Zij zijn elke dag voor dag en dauw in de weer voor onze opdrachtgevers. Omdat wij ons dit terdege realiseren, trainen wij onze mensen met het ontwikkelprogramma 'investeren in geluk'.

Wij vragen excellente prestaties van onze mensen. Het is essentieel om hun daarvoor het juiste gereedschap te bieden. Wij hebben een ambitieus en modern opleidingstraject ontwikkeld, dat behalve aan schoonmaaktechnieken aandacht besteedt aan hospitality, persoonlijke effectiviteit en intervisie. Ons opleidingstraject is het fundament voor een brede inzetbaarheid van onze mensen. En dat helpt hen ook  bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Schoonmakers werken vaak op verschillende locaties voor opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Daarom bieden wij een opleidingstraject met een  balans tussen doeltreffend online onderwijs en persoonlijke begeleiding. In onze Augias Academy bieden wij een compleet palet van trainingen en opleidingen.

Dit doen we met onze partner in organisatieontwikkeling De M Factor. Zij staan net als wij voor de menselijke factor. Wij investeren niet alleen in opleidingen om onze ambities te realiseren, maar ook die van onze mensen. In het kader van binden, boeien en bewegen zien wij het juist als een uitdaging en kans, hun en onze ambities te verbinden. We doen er alles aan om de groeikansen van onze mensen te optimaliseren. Dit is wat mij persoonlijk drijft en waarvoor ik het doe.

Wij zijn hartstikke trots als medewerkers kansen pakken en ons gebruiken als springplank voor hun verdere carrière. En hiermee hun verdere geluk. Ik zie dat als een groot compliment. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de schoonmaakbranche. Dit is onze aanpak die resulteert in ons team van geliefde schoonmakers.

Hier zijn we trots op: